About The Canadian Aesthetics Expo - Toronto esthetics show
Pre- Show Expo Passes (Separate Ticket Events) March 24th, 2021 from 10:00am – 5pm EST
January 1, 1970
10:00 am - 2:00 pm

Facial Anatomy: Cadaver Dissection Series +Live Q and A during dissection

PROF. SEBASTIAN COTOFANA

Ticket Purchase: Pre - Show Expo Pass
Length: 4 hours
*playback for one week*

3:00 pm - 5:00 pm

Evidence Based Practises verses Eminence Based Techniques

Ticket Purchase: Pre - Show Expo Pass
Length: 2 hours
*playback for one week*

Day 1
March 26, 2021
9:00 am - 9:45 am

Avoid creating a pillow faced alien and how to create a natural, safe and pleasing aesthetic

RANA KENNELLY, RN, CANS

Length: 45 Minutes

9:45 am - 10:30 am

The Most Recent Evidence Based Practises for Platelet Rich Plasma: Hair Restoration, Skin Rejuvenation, and Sexual Dysfunction with Demonstrations and Live Q + A

DR. NATHAN THAKUR, CCFP

Length: 45 Minutes

10:30 am - 11:15 am

How recent research can guide practitioners to acquire safer injection strategies while performing minimally invasive procedures

PROF. SEBASTIAN COTOFANA

Length: 45 Minutes

11:15 am - 12:00 pm

BREAK

Length: 45 Minutes

12:00 pm - 1:45 pm

Mastering Lip Rejuvenation and Assessment, Demonstration, and Live Q&A

JULIE HORNE R.N.

Length: 1.75 Hours

1:45 pm - 2:00 pm

BREAK

Length: 15 Minutes

2:00 pm - 2:45 pm

How to Grow Your Instagram and Turn Your Followers Into Patients.

TIFFANY DAVEY & CRAIG THORN

Length: 45 Minutes

2:45 pm - 3:30 pm

Understanding Rheology of Hyaluronic Acid Dermal Fillers: A comparative review of Fillers

DR. NITIN CHAUHAN, MD, FRCSC

Length: 45 Minutes

3:30 pm - 3:45 pm

BREAK

Length: 15 Minutes

3:45 pm - 4:45 pm

How your Brand Guides your Success: "A brand is a voice, and a product is a souvenir”.

DR. SHEILA NAZARIAN

Length: 1 Hour

Day 2
March 27, 2021
9:00 am - 9:45 am

Periorbital Dual Layer approach, Theory + Demonstration + Live Q and A

DR. TOM VAN EIJK M.D.

Length: 45 Minutes

9:45 am - 10:30 am

Periorbital Rejuvenation & Assessment with Demonstration + Live Q and A

DR. BABAK MALEKI, MD, FRCSC

Length: 45 Minutes

10:30 am - 10:45 am

BREAK

10:45 am - 11:30 am

The Effective Consult: Breaking Down those Patient Barriers + Live Q and A

LORI ROBERTSON M.S.N., F.N.P. -C
11:30 am - 12:15 pm

The Future of Aesthetics: Exosomes and Stem Cell Therapies + Live Q and A

DR. GIDEON KWOK M.D.

Length: 45 Minutes

12:15 pm - 1:00 pm

BREAK

Length: 45 Minutes

1:00 pm - 1:45 pm

Less is More: (especially if you suck and aren’t capable of More !) + Live Q and A

CHRISTIAN SUBBIO M.D.

Length: 45 Minutes

1:45 pm - 2:30 pm

Non-surgical Rhinoplasty, Assessment & Live Demonstration + Live Q and A

DR. NITIN CHAUHAN, MD, FRCSC

Length: 45 Minutes

2:30 pm - 3:15 pm

MicroToxin: A global approach to improve the quality of the skin and Demonstration using Dysport + Live Q and A

RANA KENNELLY, RN, CANS
3:15 pm - 3:30 pm

BREAK

3:30 pm - 4:30 pm

Dr. Davin Lim Board Certified Laser & Aesthetic Dermatologist; Cosmetic Dermatology: Understanding and Treating Common Skin Conditions and Issues + Live Q and A

Dr. Davin Lim

Length: 1 Hour

Day 3
March 28, 2021

Facial Balancing and Facial Sculpting for Men using Collagen Stimulating devices and applying the Julie Horne Technique to Male Lips + Live Demonstration

DR. SHINO BAY AGUILERA DO, FAAD & JULIE HORNE R.N.

Length: 2 Hour

11:00 am - 11:30 am

BREAK

11:30 am - 12:15 pm

Recognizing and treating Adverse Events for Dermal Filler Complications + Live Q and A

LORI ROBERTSON M.S.N., F.N.P. -C

Length: 45 Minutes

12:15 pm - 1:00 pm

The Effects and Uses of Botulinum Toxins with Demonstrations +Live Q + A

DR. STEVEN FAGIEN, M.D, F.A.C.S

Length: 45 Minutes

1:00 pm - 2:00 pm

Laser and lifestyles: A comprehensive lecture about most Energy base devices. + Live Q and A

DR. SHINO BAY AGUILERA DO, FAAD

Length: 1 hour (including 15 minute Q and A)

2:00 pm - 2:15 pm

BREAK

2:15 pm - 3:00 pm

How your mindset drives your success

Milad Haydarian

Length: 45 Minutes

3:00 pm - 4:30 pm

PDO threading: A New Trend in North American Beauty + LIVE demonstration/ instruction for cheek threads + Live Q & A

DR. GIDEON KWOK M.D.

Length: 1.5 Hour